Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - رييس مرکز سنجش و پذيرش دانشگاه آزاد گفت: مقايسه تراز و قبولي در آزمون دو سال مختلف روش درستي نيست و نمي‌توان بر اين اساس به نتيجه آزمون اعتراض کرد.
دکتر شاهاني در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا در خصوص اعتراض برخي داوطلبان به نتايج کنکور کارشناسي دانشگاه آزاد اسلامي اظهار کرد: اين اعتراض در خصوص کسب تراز بالاتر نسبت به سال گذشته و عدم قبولي در کنکور درست نيست و نمي‌توان تراز را در سال‌هاي مختلف با هم مقايسه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: امسال در زير گروه تجربي خصوصا براي رشته‌هاي پزشکي تراز آخرين نفر پذيرفته شده نسبت به سال‌هاي قبل بالاتر بوده است و اين به اين معني است که داوطلبان بيشتر درس خوانده‌اند.
رييس مرکز سنجش و پذيرش دانشگاه آزاد گفت: در زيرگروه‌هاي رشته‌هاي رياضي و علوم انساني امسال تفاوت عمده‌اي به وجود نيامده است.
شاهاني خاطرنشان کرد: داوطلباني که به نتيجه آزمون خود اعتراض دارند مي توانند از طريق سايت مرکز سنجش و پذيرش دانشگاه آزاد به آدرس faq.azmoon.org اعتراض خود را ثبت کنند و يا با شماره تلفن 4743 تماس بگيرند.
انتهاي پيام

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۶۵۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا دهقانی‌اشکذری،رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد در جلسه مشترک با مدیرکل و مسئولان امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری این دانشگاه را خانواده ۲۲ هزار نفری با بیش از ۱۶ هزار دانشجو، ۴ هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز و نزدیک به هزار استاد و معلم و ۸۰۰ کارمند برشمرد و اظهار کرد: امروز دانشگاه آزاد از ابتدای مرحله مهدکودک تا دکتری را در خود دارد و بزرگ‌ترین عرصه یادگیری و تربیت در استان و بزرگ‌ترین حوزه جغرافیایی را ازلحاظ آموزش داراست.

وی افزود:‌ دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد از معدود دانشگاهی بوده که مدارس دانش‌آموزی، دانشجویان پرستاری، پیراپزشکی و پزشکی و رشته‌های فنی مهندسی، علوم پایه و علوم انسانی را دارد و با سه وزارتخانه آموزش و پرورش، درمان، بهداشت و آموزش پزشکی و علوم، تحقیقات و فناوری در ارتباط است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد، تعداد دانشجویان غیر ایرانی شاغل به تحصیل در کشور را ۶۰ هزار نفر از ۲۰ کشور دانست و عنوان کرد: در استان یزد ۲۰۰ نفر فقط از دو کشور افغانستان و عراق مشغول به تحصیل هستند.

دهقانی‌اشکذری از برگزاری جلسه با مسئولان سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی درباره پرداخت شهریه خبر داد و اضافه کرد: دغدغه مسئولان دانشگاه مشکلات دانشجویان غیر ایرانی در پرداخت شهریه ارزی است که در این زمینه با جلسات مستمری که داشتیم امیدواریم بتوانیم با ارائه راهکار، رفع کننده دغدغه آنها باشیم.

وی بیان کرد: تشکیل شورایی متشکل از دانشجویان خارجی دانشگاه‌های دولتی، آزاد و علوم پزشکی در زمینه حل مشکلات اتباع، کارساز بوده و تشکیل شورای مرکزی، اتصال‌دهنده نمایندگان دانشگاه‌ها در استان است که خودشان قادرند بسیاری از مشکلات را رفع کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد با اشاره به امکانات این دانشگاه در برگزاری استارت‌آپ‌ها و کرسی‌های نظریه‌پردازی ادامه داد: مرکز رشد و سرای نوآوری پوشاک از محل‌هایی است که ظرفیت  جذب دانشجویان خلاق خارجی را دارد.

نگاه دولت سیزدهم به مهاجرین از نوع فرصت محور است

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری نگاه دولت سیزدهم به مهاجرین را تغییر دیدگاه از تحلیل محور به فرصت محور دانست و گفت: سازمان ملی مهاجرت کشور در شرایط کنونی به دنبال فرصت‌هاست در عین حال که نباید از تهدید‌ها غفلت کرد.انتظار می‌رود با برپایی نمایشگاه و معرفی تیپ فاطمیون در دفاع از حرم حضرت زینب(س) از این فرصت‌ها برای تغییر نگاه به اتباع کشور افغانستان استفاده شود.اتباع، تشکیل‌دهنده ۱۵ درصد جمعیت استان یزد و سومین استان ازلحاظ تناسب جمعیتی است و ۲۲ هزار دانش‌آموز و ۹۰۰ دانشجوی خارجی را در خود دارد.

علی محسنی‌راد یکی از مشکلات اتباع را آسیب‌های اجتماعی برشمرد و مطرح کرد: در دانشگاه به دنبال طرح‌های علمی هستیم که موضوع آن در شورای تأمین مطرح شده و متد علمی برای ساماندهی اتباع مدنظر است.

وی از دیگر موارد کارکرد دانشگاه را در رسانه و تولید محتوا دانست و بیان کرد: افغان هراسی برای ایرانیان و ایران هراسی برای اتباع، جو غالب کشور بوده و جامعه متأثر از این فضاست که در صورت عدم تولید محتوای مناسب، تلاش‌ها برای رفع مشکلات آنان است.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری، خدمات این سازمان را کمک‌های نقدی بلاعوض و معیشتی برشمرد و عنوان کرد: استفاده حداکثری از امکانات محدود است.

سیدعلی آقا میرجلیلی معاون آموزشی و مهارتی نیز از برگزاری جلسات متعدد با دانشجویان خارجی و رئیس اداره پذیرش و ثبت‌نام و امور بین‌الملل از آمادگی برای بازدید دانش‌آموزان اتباع از دانشگاه آزاد اسلامی یزد به‌منظور آشنایی با امکانات دانشگاه تحت عنوان در‌های باز خبر دادد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • اعلام نتایج آزمون استخدامی دانشگاه فرهنگیان
  • دلایل کاهش تعداد پسران در آزمون کنکور امسال
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • نتایج کنکور تربیت معلم آخر اردیبهشت اعلام می‌شود
  • آمار نهایی انتخاب رشته در آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • نتایج سومین المپیاد تخصصی برق دانشگاه آزاد اشکذر اعلام شد
  • رقابت داوطلبان استخدامی آموزش و پرورش و EPT در دانشگاه آزاد اسلامی
  • انتخاب رشته بیش از ۸۹ هزار داوطلب آزمون دکتری
  • اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها محور اصلی تعلیم و تربیت اجتماعی هستند